06 - 46 18 80 19 info@ismbusinesscenter.nl

Onze ondernemers

Your Changes Hairdesigners

Your Changes Hairdesigners

Kapsalon

Your hair is our care

Your Changes in Beauty

Your Changes in Beauty

Schoonheidssalon

Voor ontspanning en verzorging van jouw huid

Extra Services V.O.F.

Extra Services V.O.F.

Logistiek dienstverlener

Extra Services is actief in het begeleiden van exceptioneel transport & het aanvragen van ontheffingen.

tta digital

tta digital

Reclame- en marketing bureau

Wij bouwen online platformen voor coaches en online leeromgevingen & webshops. Wij bedenken ook slogan’s en reclame uitingen. Wij vertalen jouw authenticiteit naar de wereld.

Proximedia Nederland B.V.

Proximedia Nederland B.V.

Online marketingbedrijf

Proximedia is gespecialiseerd in het adverteren in zoekmachines voor het midden- en kleinbedrijf. Tegenwoordig werkt het bedrijf onder de naam MKB ClickService. Vanaf 1 maart 2016 biedt Proximedia het online platform Bouwklaar aan. Dit is een online lead generationtool voor MKB’ers en zelfstandigen.

BrazilTours (Reisshop)

BrazilTours (Reisshop)

Reisbureau

BrazilTours is al 15 jaar dé expert in reizen naar Brazilië, samengesteld naar je eigen reiswensen. Cultuur, uitbundige natuur, steden, strand, avontuur, historie, selfdrives, eco- en community-toerisme, de machtige Amazone en wildlife in de Pantanal. Brazilië en BrazilTours bieden het allemaal. T 085-6255910

Snuffelhoek IJsselstein

Snuffelhoek IJsselstein

Kringloopwinkel

Wij zijn een jong ondernemend bedrijf dat bestaat uit een outlet winkel met nieuwe artikelen als meubelen, woonaccessoires etc. Maar we restylen zelf ook nog het nodige aan meubels. Daarnaast zijn we ook een kringloopwinkel waar gebruikte goederen nog een tweede kans te krijgen.

JS Vloeren

JS Vloeren

Vloeren

Gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Parketvloeren, houten vloerdelen, multiplank, pvc vloeren, laminaat vloeren en betonlook vloeren. Daarnaast doen wij ook trap renovatie/bekleden en maken wij schuifdeurkasten op maat. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Wij werken met eigen personeel en zijn aangesloten bij branche vereniging CBW. Onze showroom is ruim 500 m2.