06 - 46 18 80 19 info@ismbusinesscenter.nl

Your Changes Hairdesigners is de 1e huurder in het pand van Mooi, gevestigd sinds 1 april 2009.

Your Changes bestaat sinds 1 november 2005 en was voorheen gevestigd aan huis. In 2009 nam de eigenaar, Gaby Damen, de stap om zich te vestigen binnen het pand van Mooi. Ze startte als zzp-er, maar al snel werd het zo druk dat binnen een paar maanden het 1e personeelslid werd aangenomen. Inmiddels is Your Changes uitgegroeid tot een kapsalon met 5 medewerkers.

Wij, een gepassioneerd team Hairdesigners zullen samen met jou er alles aan doen om voor jou het beste kapsel en de juiste kleur te kiezen zodat jij weer kunt stralen. Wij zullen jou voorzien van het juiste advies om je kleur en kapsel goed thuis te kunnen onderhouden. Wij werken met het exclusieve merk L’Anza, een groen product uit Amerika, die doet wat het beloofd. Tevens werken wij met het farmaceutische merk Mediceuticals die ernstige hoofdhuid aandoeningen bestrijd en tevens ingezet kan worden bij chemokuren en ernstige haaruitval. Dit alles onder het genot van een heerlijk Cappuccino of Latte Macchiato, een heerlijke en ontspannen wasmassage en alle aandacht gaat naar jou!

Your Changes in Beauty is afgelopen augustus 2017 geopend als verlengstuk van Your Changes Hairdesigners.

Bij Your Changes in Beauty zult u optimaal genieten van een heerlijke ontspannende behandeling door onze specialisten. Onze focus ligt op totale ontspanning en een gezonde stralende huid.

Wij worden ondersteund door het Duitse merk Alcina.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

Your Changes in Beauty is een team specialisten die de klant optimaal zal adviseren voor de juiste bescherming en verzorging van de huid. Tevens is Your Changes in Beauty gespecialiseerd in waxen. Waxen is anders
dan harsen en zal de huid niet beschadigen.

Beleving en ontspanning zijn onze kernwoorden, massages zoals hot stone en kruidenmassages worden door ons aangeboden.